Felavatták a keszthelyi Sirius Hotelt

Felavatták a keszthelyi Sirius Hotelt

  04 May 2023

Május 1-től fogadja a vendégeket Keszthelyen a volt Via Hotel helyén újonann felépült szálloda, a Hotel Sirius.

Az ünnepélyes átadáson a város képviseletében Mannin­ger Jenő polgármester üdvözölte az Adventor Hotels vállalkozás beruházását, mint mondta: a szálló létesítése a város rangjához méltó fejlesztést jelent. Jókívánságként tette hozzá, hogy működése szolgálja mind erőteljesebben a turizmus javát.
Sáfrány Tamás, az Adventor Hotels Kft. ügyvezető igazgatója a 4 csillagos superior, a minősítésben felsőkategóriás szállót bemutatva jellemezte a kínálatot. A hotel 11 ezer négyzetméter alapterületen épült fel 128 szobával, ezekből 119 kétágyas, szükség esetén egybenyitási lehetőséggel, a többi különböző méretű lakosztályként funkcionál. Wellness részleg működik 1500 négyzetméteren 7 medencével, 10 különféle szaunával, pihenőterekkel. A szolgáltatásokhoz szépészeti kezelések is tartoznak, a konferenciaturizmushoz 110 fős terem áll rendelkezésre. A hotel étterme nyitott, a szállóvendégeken kívüliek is igénybe tudják venni.
A közvetlen Balaton-parton emelt épületet közel másfél hektáros zöldterület veszi körül. A megnyitó ünnepség résztvevői személyzeti vezetéssel megtekintették a szállodát.
H. Á.