Kitüntetések Hévíz város harminc éves jubileumán

Kitüntetések Hévíz város harminc éves jubileumán

  04 May 2022

Városi rangra emelkedésének 30. évfordulója jegyében ünnepelte a város napját Hévíz.A jubileumi eseményen az évtizedek mérföldköveit idézte fel Papp Gábor polgármester, aki 12 éve vezetője a városnak, azt megelőzően képviselőként vett részt az önkormányzati munkában. Mint mondta: amellett, hogy fejlődött a város, szinte folyamatosan küzdeni kellett külső, s olykor pedig belső negatív hatások ellen. Kiemelte, hogy a munkához a városvezetés sokaktól sok segítséget kapott, szakmai megalapozottsággal hoztak meg minden döntést.
– A mai kihívásokkal teli nehéz időszakban a küzdelmek során különös öröm meglátni a jót – utalt a járvány okozta bajokra a városvezető. – Jó érzés, hogy vannak körülöttünk, akik segítettek a megoldásokban, önzetlen munkával a tettek emberei voltak. Közülük most többeknek a képviselő-testület által alapított kitüntetéssel is meg tudjuk köszönni a városért végzett munkát.
Díszpolgári címet kapott Fekete György, a Danubius szállodák nyugalmazott igazgatója, városfejlesztésért adományozott elismerést vehetett át Tamási Zsolt rendőr alezredes. Kultúrmunkáért részesült kitüntetésben Buza Barnabás sportoló, turizmusért Nagy Rita, a Danubius szállodák volt igazgatója, közszolgálatért Nagy Sándorné óvodavezető.
H. Á.